Bel ons: 0594 - 540 341
Bloemersmastraat 7 - 9822 AA Niekerk

Haarwerken

Home » Haarwerken

Haarwerken voor vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval

Altijd persoonlijk, professioneel en klantbewust!


LiVage Haarwerken is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijke (chemo)  of langdurige (alopecia) haaruitval. Niet alleen zoeken wij met veel persoonlijke aandacht een geschikt haarwerk, maar wij geven daarnaast ook informatie over andere hoofdbedekkingen zoals sjaals, buffjes en mutsjes. Wij adviseren ook hoe deze op de juiste manier te gebruiken.

Het LiVage zorgplan

De ziekte kanker is zeer ingrijpend in iemands leven. De verschillende behandelingen die u daarbij moet ondergaan kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan tijdelijke haaruitval zijn. Wij begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Wij willen u graag ‘ontzorgen’ gedurende dit hele traject. Het LiVage zorgtraject begint bij het persoonlijke kennismakingsgesprek, vervolgens samen oplossingen zoeken en producten kiezen die bij uw wensen passen. Wij geven ondersteuning bij het gebruik hiervan en langdurige begeleiding en nazorg tot uw eigen haar weer groeit.

Persoonlijke aandacht
Bij LiVage Zorgpunt Groningen kunt u op uw gemak en met alle persoonlijke aandacht die u wenst een keuze maken uit de mogelijkheden die onze ruime collectie van echt of synthetisch haar te bieden heeft. Samen met u worden 10 tot 15 haarwerken op model en kleur voor u uitgezocht en besteld. Reeds na 3 tot 5 werkdagen kunnen we de haarwerken passen.
Het gekozen haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Al onze diensten zijn bij de
prijs van het haarwerk inbegrepen. Uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en styling.

Er goed uitzien, ondanks alles
Voor LiVage is uw wens om er goed uit te willen zien gedurende dit moeilijke proces de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Van een zorgverlener mag u verwachten dat er begrip, kennis en ervaring is om u tijdens het hele traject te ondersteunen. Binnen LiVage betekent het dat u door een gediplomeerde kapster met minimaal 10 jaar ervaring begeleid wordt. Zij heeft zich gespecialiseerd in haarwerken en u kunt vertrouwen op haar persoonlijke aandacht voor uw wensen met alle kennis die haar ter beschikking staat, waarbij uiteraard uw privacy gewaarborgd wordt.

100% tevredenheid, daar gaan wij voor !
Voor het verlies van de wenkbrauwen en wimpers zijn ook oplossingen voorhanden. Wij helpen u graag met het onder de knie
krijgen van verschillende technieken met make-up om de wenkbrauwen en ogen er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Naast het onderhoud van het haarwerk wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid.
Kortom, LiVage Haarwerken biedt een totaalconcept waarin we de wensen zo goed mogelijk laten aansluiten op de diverse mogelijkheden.