Bel ons: 0594 - 540 341
Bloemersmastraat 7 - 9822 AA Niekerk

Trenscalp

Home » Trenscalp

Een gezonde hoofdhuid, de basis voor gezond haar!

Een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren! Als dat niet het geval is zal het gaan uitvallen en dat willen we voorkomen. De afgelopen tijd heb ik cursussen en een dermatologische opleiding gevolgd en ben nu gecertificeerd. Al deze kennis en motivatie combineer ik nu onder de naam Trenscalp. Gevestigd in een aparte ruimte bij Kapsalon Trendies. Bij Trenscalp kunt u een deskundige analyse krijgen. Dit kan eventueel met een speciale microscoop en zo kan ik u het juiste advies en eventueel een behandelplan voor u samenstellen. Het kan ook zijn dat ik u doorstuur naar een dermatoloog. Ik ben immers geen arts.


Indien nodig kan ik u gelijk een speciale hoofdhuid behandeling aanbieden met ‘medisch-cosmetische’ producten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor hoofdhuid en hoofdhaar met problemen Deze producten worden ook gebruikt door dermatologen. Alleen een analyse is natuurlijk ook mogelijk met alleen advies. U bent niets verplicht.


U kunt er op vertrouwen dat uw behandeling en vragen alleen tussen u en mij blijft. U wordt met respect behandeld. Herkent u een van deze klachten: jeuk, droge, vette of schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis, roos. Of overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals de overgang, zwangerschap of chemotherapie. Slechte doorbloeding in de hoofdhuid veroorzaakt vaak een strakke hoofdhuid en dunner wordend haar. Door de mediscoop kan ik uw hoofdhuid goed bekijken. Zo ook de doorbloeding van uw hoofdhuid. Bij al deze klachten kunt u bij Trenscalp terecht voor advies en of behandeling.

Transcalp is gevestigd in de salon van kapsalon Trendies, bel 06 - 571 383 62 of zie CONTACT