• Welkom

  Welkom bij kapsalon Trendies!

  Meer....
 • Welkom

  Neem snel contact op

  Contact...
 • welkom

  Voor een frisse look of een
  totale makeover

  Meer...
 • welkom

  Kijk hier voor onze merken
  en producten

  Meer...
 • welkom

  De beste producten snel
  in huis?

  Webshop

Haarproblemen

Eigen haar eerst!

Last van haaruitval? Haar- of hoofdhuidproblemen?
Zit kaal worden in uw familie? Wilt u weer een volle bos eigen haar?
Lees dan vooral verder of maak een afspraak voor een vrijblijvend infogesprek en een digitale huid- en haaranalyse.
Wij hebben nu echt de oplossing voor u!

De behandeling is erkend door de Nederlandse Haarstichting.

Haarproblemen

Er zijn vele soorten huid- en haarproblemen zoals Alopecia, haaruitval, dun, slap, droog, vet of beschadigd haar. U maakt zich zorgen en u vraagt zich af: wanneer stopt het uitvallen? Kan ik weer meer haar krijgen? Kan ik het kaal worden voorkomen? Wordt mijn hoofdhuid ooit gezond, wordt mijn haar ooit dikker?
Ongetwijfeld heeft u zonder veel succes van alles geprobeerd om dat voor elkaar te krijgen. Tegenwoordig is er een oplossing om haaruitval te stoppen en haargroei te stimuleren. Zonder medische ingrepen of transplantatie!

De nieuwe Pro Haarzorg behandeling is geschikt voor bijna alle hoofd- en haarproblemen. Het slagingspercentage van de behandeling is maar liefst 85%! De behandeling stopt haaruitval, verbetert de kwaliteit van het aanwezige haar, de conditie van de hoofdhuid en zorgt voor 40 tot 60% meer haar. De behandeling herstelt ook beschadigd, breekbaar, dun, slap, droog en vet haar.

Het versnelt nieuwe haargroei na chemo. Het bevordert het genezingsproces bij haartransplantatie en er zijn minder haartransplantaties nodig.

De resultaten ontstaan omdat:

- de opname van het DHT hormoon geremd wordt;
- “slapende” haarzakjes haren gaan maken;
- haren langer doorgroeien en minder snel uitvallen;
- de kwaliteit van de haarfollikels verbetert;
- bacteriën worden gedood;
- genezingsprocessen worden versneld;
- de hoofdhuid gezond wordt.

De behandeling

De betaalbare behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is een combinatie van lichttherapie (Low Level Laser Therapie plus LED therapie) en het diep in de huid brengen van een innovatief haargroeiserum met behulp van zuurstof en radiofrequentie.

Het speciale koude licht zorgt voor diverse biologische en chemische reacties in de huid en in de haarfollikel. Het stimuleert de doorbloeding, celstofwisseling en celvernieuwing. Het reguleert de vochthuishouding en de talgproductie waardoor poriën niet verstoppen en de hoofdhuid in balans is. Het haargroeiserum bevat de bouwstoffen (groeistoffen) voor de haar en blokkeert de opname van het DHT hormoon. De gevoeligheid voor dit hormoon veroorzaakt n.l. de erfelijke vorm van kaalheid.

Meestal is een kuur van 8 behandelingen verspreid over vier maanden voldoende. De resultaten zijn blijvend door eens per 2/3 maanden op herhaling te gaan. Het is belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met een speciale shampoo, conditioner en een haargroeiserum. Zo nodig aangevuld met eenvoedingssupplement.

Via deze link kunt u de behandeling bekijken:

 

Meten is weten!

Een juiste diagnose is essentieel voor het slagen van de behandeling. Onze apparatuur bevat software voor een uitgebreid haar- en huidonderzoek. Gedurende het behandelproces worden regelmatig nieuwe uitvergrote foto’s gemaakt. Zo is het resultaat volledig aantoonbaar te volgen.

Gratis informatie en haaranalyse

Wilt u weer een volle bos eigen haar? Een gezonde hoofdhuid? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek en een digitale haaranalyse. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is gratis als u met de behandeling start.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site van Pro Haarzorg : http://www.prohaarzorg.nl  

 

Cliënten zeggen: Opgelucht, werkt echt, geweldig!

“Al na een maand werd mijn haar voller en dikker. Mijn haar viel niet meer uit! Op de digitale uitvergrote foto’s zag ik allemaal nieuwe lichte donshaartjes. Het duurde nog wel maanden voordat iedereen die nieuwe haartjes zag. Toen dat gebeurde werden de kale plekken minder zichtbaar en voelde ik me herboren.
Wat een opluchting!”

 

“Ik heb altijd dun en slap haar gehad. Gelukkig heb ik deze behandeling ontdekt en de moed gehad om het uit te proberen. Werkt echt!”

“Het gaat er veelbelovend uitzien. Ik wacht het nog even af want ik kan het eigenlijk niet geloven.”

“Mijn vader werd al vroeg kaal en bij mij begon het ook al in de pubertijd. Gelukkig is de wetenschap veel verder dan toen hij een puber was. Door de behandeling heb ik weer evenveel haar als jaren geleden. En, mijn haar is niet meer vet. Geweldig!”

 • planetzelfbanner